Fereastra de 17″

Standard

Ei, dragii mosului, incepand de azi Smilla va priveste printr-o fereastra mai mare si mai aleasa, mai LCD (Philips) si mai frumoasa! Pentru ca am monitor nou!!

Se pare ca infioratorul tziuit pe care l-a auzit mama deunazi cand a incercat sa porneasca calculatorul provenea de la mandrul monitor de 14″, vechi de 5-6 ani, care si-a dat ultima suflare la datorie, ca un erou. Dadea semne c-o s-o sfarseasca curand, sarmanul, pentru ca de cateva saptamani se toooot inchidea cand ti-era lumea mai draga si-i era din ce in ce mai greu sa-si revina :)

Acum l-am transferat in curte, cu multumirile ce i se cuvin pentru indelunga sa rabdare cu noi si chinurile de a se arata la 1024, el facut pentru 800 x 600, la care si revenea dealtfel singur cand il apuca.

Acum vreau sa-i aduc lui baby (asa il cheama pe monitorul cel nou) si o tastatura pe masura si, poate, o imprimanta. Daca ma invata Pisi sa reinstalez si Windows, om l-am facut! 

2 răspunsuri »

  1. 14”! Mein Gott in Himmel, almost a relic of World War 2! ;)) Din asta am avut eu la my first ever PC, in ’97 – care era un Pentium (I) la fabuloasa viteza de 133MHz, cu 16MB RAM si un hard-disk de aproximativ 2GB…Si bineinteles, monitorul, minuscul dupa standardele de azi, dar la care ma holbam ore intregi jucand obsedat Dune 2, Wolfenstein3D sau Prince of Persia ;))

  2. Alex, this WAS/is my first ever PC, bought in 1998 ;))

    In decursul anilor frate-meu i-a schimbat inauntru râul, RAM-ul, dar la monitor, tastatura, imprimanta n-am umblat. Doar la mouse, ca nu mai mergea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s