Smilla se pierde si se regaseste

Standard

Azi navighez fara sa ma misc din loc. Si beau cafea. E deja 6 octombrie, e mai frig si mai intunecat decat ieri, ar trebui sa ma duc in templul shoppingului de fitze numit Plaza, sau macar sa-mi scriu postul „despre ce vreau eu” pentru editia a treia a concursului bloggeri.ro. Am sa fac si asta, dar mai intai navighez.

Navighez alaturi de Pi si Richard Parker, pe un blog care vorbeste foarte frumos despre carte. In cale imi iese Ze List, unde mi se spune ca blogul meu e asemanator (adica compara blogroll-urile, din cate pricep) cu bloguri care-mi plac si pe care le citesc frecvent. Printre ele, Suzi, pe care am gugalit-o azi cu dor si drag, fiindca e deja octombrie si nu mai stiu cand trebuia s-o astept la Bucuresti! Suzi, Suzi, daca ma auzi, da-mi un semn, un link, un mail, orice >:D< Ca io stiu ca pe blog la ea am stabilit aprox cam cand ar fi ea in capitala tarii noastre, Republica…aaaa…. m-a luat valul… da’ nu mai gasesc deloc si defel postul ala unde ne-am convorbit pe tema asta. Si e foarte important.

Cel mai frumos cand am navigat a fost ca am gasit poze dragute cu Vio, la Gramo pe blog, unde rezulta ca s-a alipit. Asa ca acum Gramo se va numi Gramov si va fi mafiot rus. :p Sau isi poate zice GramoV, pe modelul PetromV ;)) Oricum, mie-mi place de Vio (chiar daca ma mai pierd uneori cand o citesc, pentru ca e asa alambicata :p). Imi place pentru ca seamana cu Audrey (dupa cum afirma chiar ea – Vio, nu Audrey ;))) si pentru ca a fost vecina cu mine pe forumul lui Gheorghe si pentru ca are plovarash ca al lui Dharma. Si pentru ca e-n Germania, unde mi-e dor sa ma mai duc. Si pentru ca are titlu la blog din Ion Barbu.

Acum ca ma uit in urma, constat ca azi am avut o navigare cam in jurul lui Suzi (probabil fiindca am navigat pe linkurile de mi le dadea gugal la cautarea dupa „suzi+smilla” si alte inscriptii numai bune de scris cu unghia pe tencuiala, sau cu creta pe perete). Zic „in jurul lui Suzi” pentru ca am ajuns si la cineva care chiar s-a intalnit cu ea, draguta de Alma, zisa Poesis(a) sau Poesica, al carei blog imi pica uneori exact ca un ceai verde de iasomie (my all times favorite!) sau o cafea super-buna, intr-o companie placuta… Foarte frumos, pe alocuri trist, e un blog care te prinde si te poarta prin tot felul de ganduri.

Dar nu de ganduri am eu nevoie acuma; cu vremea asta de afara si toamna asta dinauntru. Nu de ganduri. Am nevoie de realitati, de lume, de rasete, de shopping, de un blog vesel de la Suzi :-)

Suzi, ma auzi? :)

Edit: m-a auzit :)

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s