Easy Jet zboara repede si bine

Standard

Easy Jet de la Bucuresti la Madrid a zburat ca un ingeras, printr-un vant care ne zgaltaia ca la montagne russe, cand sus, cand jos! Am avut pilot britanic si personal de bord spaniol. Anunturile erau in engleza, spaniola si romana. Client service impecabil, avionul e Airbus si arata foarte bine, iar pilotul era super super dragut, cu voce de radio meseriasa rau… ne spunea ca trecem prin turbulente, ca totul e in ordine, ca o sa ajungem mai devreme, ca ne batem cu un vant da’ el o sa coboare nitel sa-l evite… mi s-a parut super dragut si reassuring, mai ales ca-n jurul meu toata lumea se inchina mai ceva ca la Inviere.

Si am ajuns pe Madrid Barajas, am facut o excursie de vreo nustiucati km in cautarea bagajelor (eu banuiesc ca era o tehnica anume gandita ca sa le dea lor timp sa descarce, in timp ce noi ne plimbam de bezmetici), apoi taxi si acasa.

Acum stau intr-o casuta ikea (varianta cea mai mica, aia cu pat supraetajat), intr-un loc care seamana cu un han – ceea ce mai mult ca sigur ca si era – si care e jumate in restaurare. Se aude flamenco si niste femei vorbesc araba. Ma simt multiculturala si hepi.

3 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s