Hepi, hepi, merry merry

Standard

Draga Mos Craciun,

Imi place cum s-au albit copacii azi, ca niste mosuleti ninsi – sau ca niste tinerei care au trecut prin ceva socuri puternice :D Oricare ar fi fost cauza, aratau bine de la balconul serviciului :)) Si de la geamul cafenelei de pe Mosilor, unde cica se fac cele mai bune „galete”. Si din curtea casei mele. Si din taxi. De peste tot, ce sa mai.

Aratau bine si strazile, golite de traficul horror de Bucuresti si parca redescoperite.

Imi plac si cadourile pe care mi le-ai adus si sms-urile semnate sau nesemnate pe care le-am primit pe amandoua telefoanele si greeting-urile de Yahoo, animate. Imi plac si cadourile pe care le-am facut :) si voi mai face!

Imi place si bradul lui Gramo (mai ales ca noi am impodobit anul asta… ficusul! :)), imi plac si sfaturile lui Zoso pentru bloggerii „tineri”, imi place cozonacul de la mama lui Simo si schaum-pitta de la mama mea.

Ma bucur ca mi-ai trimis un crab galben sa-mi tina companie; e foarte haios si mai nou s-a mutat de pe canapea direct la mine in pat ;))

Si-mi pare bine ca ma aflu intre doo zile de nastere, Phaz ieri si Tops pe 27, cand vom bea si ne vom veseli si ne vom aminti si de 27 decembrie 2006, dar fara tristete. Cu nostalgie.

Si ma gandesc ca blogul e bun si el la ceva, pentru ca pot sa citesc ce-mi doream anul trecut de Anul Nou, lol. Well, s-a implinit. Da, mi-a dat timp sa ma obisnuiesc cu ideea, Doamna Schimbare. Dar nici asa nu e cine stie ce scofala, cand tu nu VREI sa se schimbe nimic.

Deci pentru 2008 imi doresc sa caut si sa primesc schimbarea. Sa inteleg ca e buna :) [la fel ca murdarirea :))]

Si mi-oi mai dori eu si altele, draga Mos Craciune, gen pace mondiala realizabila prin orgasm [I’m officially drunk! bun whisky!], da’ toate la timpul lor :D

Hai ca te las sa ajungi si la alti copii cuminti!

Ta-ta for now,

Chris aka Smilla_crocodila

P.S. Iar tie, cetitorule, sarbatori fericite, cu cetina verde, zapada alba, natura sanatoasa, vin fiert si multa bucurie! :) Si te mai astept pe la mine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s