Smilla’s Sense of Snow la PRO TV

Standard

Intrerupem Dr. House pentru o stire extrem de importanta: in seara asta PRO TV ne da filmul „Crima in Copenhaga”, mai pe romaneste numit si „Cum simte domnisoara Smilla zapada”. E un super film cu Julia Ormond si Gabriel Byrne, facut foarte bine dupa o carte minunata. De la care imi trag si eu porecla de Smilla.

Asa ca daca sunteti acasa si vreti sa vedeti un film frumos, puteti sa dati pe PRO TV. Deja a inceput.

Enjoy si va astept cu pareri!

7 răspunsuri »

  1. N-am mai vazut-o demult. Eu pe-a mea am cumparat-o prin ’98 de la Univers direct din depozitele de la casa presei… nu mai era in nici o librarie. Poate apare in colectia Cotidianul!

  2. M-am gandit sa o cumpar de pe amazon dupa ce am obosit cautand prin librarii. Si eu aveam cartea de la univers, am cumparat-o dupa ce am citit doua pagini de Romania Literara, a fost dragoste la prima vedere.

  3. Da, da, l-am vazut, butonam din intamplare pe canale asa ca nu l-am prins de la inceput. Am stiut ca-i Smilla imediat ce-a inceput sa vorbeasca despre felurile de zapada!!! Stiam eu!!!

  4. Ohhhhh, rugaminte rugatoare, cu lacrimi fierbinti si voce tremuranda: cineva – om bun – ar putea sa-mi faca si mie o copie dupa pomenitul film? Contra cost, sa fim intelesi :)

    Reverentios,
    o smillomana convinsa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s