Reclamatii si reclame

Standard

Nu-mi place reclama la Mc Donald’s care e in toate statiile de RATB, aia cu tipul care seamana cu Mihai Calin aplecat sub masa sa scoata doi hamburgeri la numai 1 leu, sau asa ceva. Sigur o stiti! Figura tipului se vede in prim plan, in spate se vede o alta silueta masculina, probabil colegul de apartament (eu m-am gandit initial colegul de camera din camin, dar nu prea arata locul ala a camera de camin) si jos troneaza cei doi burgeri, ieftini si buni.

Ei bine, eu in primele un milion de ori cand am vazut-o (v-am zis ca merg mult cu RATB de la o vreme :D), am avut impresia dezgustatoare ca baiatul ala a gasit gandaci sub pat, atrasi de niste hamburgeri naspa de la „mec” pe care i-a uitat acolo!

Dar mi s-a explicat care e ideea: hamburgerii aia sunt atat de ieftini, incat si cu ceva maruntis gasit sub pat incropesti bani de unul.

Zau asa!

5 răspunsuri »

  1. :)) gand la gand cu bucurie! mi e imi dadea impresia ca tipul isi cauta sub pat o pereche de sosete si acolo a dat peste un haburget (aflat, desigur, intre o soseta, o jumate de chips cu bacon, o moneda si un capac de la o sticla de 2 litri de cola).

  2. Pingback: 1 martie 2008 « Cartea Smillei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s