Sfarsit de capitol

Standard

„Blogul de pe WordPress”

A inceput pe 15 mai 2007 in secret, apoi din ce in ce mai curajos, pe masura ce-i adaugam posturi vechi de pe Yahoo 360, sau ii compuneam articole noi. Pe 17 mai deja era public, mi l-am pus in status la yahoo mess si au inceput sa apara primii cititori trimisi de google.

A trecut fics un an de atunci. Un an cu 328 de posturi (cam 27/luna, in medie), nu stiu cate comentarii, dar oricum multe (spre fericirea mea :) ), diverse intamplari dragute care si-au facut loc in jurnalul numit initial „Disentangling the Web”, apoi „Cartea Smillei”, cititori curiosi si un blogroll din ce in ce mai lung si mai stufos .

Premiile

In septembrie 2007 – locul 2 la un concurs de scris articole, bloggeri.ro. Am castigat un iPod pentru care sunt vesnic recunoscatoare (thank u, Metromind!), o camera web si un domeniu cu hosting in care mi-am prins urechile. :)

In martie 2008 – locul 7 la Roblogfest, categoria „Cel mai bun blog de divertisment”.

In iarna lui 2007 eram la serviciu, ma uitam in oglinda de la baie. Langa mine era o fata. Dupa ce m-a privit vreo 2-3 minute a indraznit: „Auzi, tu ai cumva un blog Smilla sau Simila?” „Cartea Smillei, da” „Sa stii ca-mi place foarte mult cum scrii!”. Am fost uimita si fericita, pentru ca pe fata n-o cunosteam, iar ea avea linkul la blogul meu de la o alta colega pe care iarasi n-o cunosc. De undeva trebuie sa vina si cititorii, doar ca e frumos sa-i cunosti :) Multumesc.

Obsesiile

Fara sa-mi dau seama, blogul a adunat obsesii, care i s-au prins de poale ca ciulinii.

Intr-o vreme se umpluse de muzici: Raimon, Lluis Llach si Joaquin Sabina. Apoi, mult si intens, Edith Piaf.

Apoi a cazut in admiratie pentru Hugh Laurie si Dr. House si inca nu si-a revenit.

Calatoriile

Blogul s-a plimbat ceva in ultimul an. A fost la Lisabona, in iunie 2007 si i-au placut stradutele si castelul si Torre de Belem si portugheza. Si a scris despre ele. Apoi a dat o fuga pana la Madrid si a descoperit (desi isi inchipuia ca nu mai are ce descoperi!) ca Madridul e construit pe coline si ca Madrid pe jos/ cu masina ≠ Madrid pe bicicleta.

Anul asta a ajuns si-n Grecia, unde s-a simtit rupt de lume si binecuvantat de Dumnezeu.

Si, pentru ca odata, demult, Barcelona a fost un loc de cotitura si de crestere, in lista de calatorii apare si frumosul oras catalan, chiar daca cu un articol transferat de pe yahoo 360.

Asta e tot… pana acum

Cam asta e. Un an de blog. Acum am trecut pe Twitter. Pana in iunie cand revin pe monitoare cu un nou post in „Cartea Smillei”, va astept pe Twitter!

http://twitter.com/chrismilla

(nu stiti ce sa faceti? cititi instructiunile aici :) )

P.S. Cine vine diseara la Noaptea Muzeelor?

4 răspunsuri »

  1. prea bine, dar!~
    mi-am facut cont pe twitter…if this is what it takes to be in touch with my mom!!!! :((:((:((
    in fiecare an, o noua descoperire :P
    o noua difuziune inter-generational-virtuala~
    muah:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s