Ada Milea la Teatrul ACT

Standard

Azi la 4 am vazut un status: „Nasul” diseara, ora 19, Teatrul ACT. Imediat mana pe telefon si sunat la teatru sa fac rezervare. „Nu e nevoie de rezervare”, mi-a raspuns vocea de la celalalt capat al inexistentului fir. „Veniti asa, o sa fie bilete”.

La 6:10 eram in strada, rosie ca racul, toate alea ma mancau, ma frigeau… varza de varza dupa doua zile fara pastila magica de alergie. Prima farmacie era la Romana; deja ma infasurasem mai strans ca o mumie, cu fularul pe ochi, cu caciula pe frunte, cu gluga.Cu Xyzalul in vena m-am simtit deodata mai bine.

La teatru, alta patanie: „Nu avem bilete. De ce n-aveti rezervare?” Ei, asta e buna, m-am revoltat. „Pai cand v-am sunat la ora 4 si mi-ati zis…” „Aaaaa, dvs. ati sunat la 4?” Imediat a aparut si locul: B25. Eram enorm de fericita si in cap imi rasuna „Kovaliov nu putea trai fara nas, Kovaliov nu era o tata la piata, Kovaliov aspira la o functie in stat si avea mare nevoie sa aiba nasul pe fataaaaa”, alternativ cu „Kovaliov credea ca viseaza si s-a piscat. S-a piscat atat de tare, incat l-a durut si a tipat: Deci e-adevaraaaaaaaaaaaaaaaaaat!” Nu-mi inchipuiam ca poate fi si mai bine, dar in momentul ala intra pe usa Toapsa! In urma apare si Alex, ne salutam, ne pupam, incepe spectacolul.

S-a terminat intr-o clipita si a fost PERFECT. Acompaniat de proiectii, intens, amuzant, plin de miscare si de viata, o lume din cuvinte si gesturi, la fel ca si Quijote. Nu-l vazusem niciodata de la un cap la altul; la bis au cantat cateva fragmente la… nas, iar ca ultim bis, dupa ce-au chicotit si susotit nitel, ne-am trezit cu Dom Dom sa-naltam la 2 nari :)) Genial!

Acum am nimerit direct pe TVR la aniversarea a 80 de ani si ascult niste melodii pe care nu le-am mai auzit de doojde ani si-s asa fericita!

Ca sa nu mai spun c-am poposit cu Tops si Alex la Il Calcio si-am mancat un fritto di mozarella e zucchine, care intotdeauna ma incanta.

Si la sfarsitul saptamanii viitoare ma asteapta VACANTA! [sper sa ma astepte si salariul :))]

Sa aveti o saptamana minunata!

2 răspunsuri »

  1. Da, perfect intr-adevar. Si foarte interesanta…coincidenta ca ne-am intalnit. ;)) Sa vina vacanta!…Neteda ca un fund de tigaie, neteda ca gresia din baie…\:D/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s