Ca-n Seinfeld

Standard

Ce tare e Seinfeld; a facut istorie! Stiu pe cineva care vede bloopers la Seinfeld in momentele de neagra tristete si se binedispune instantaneu. Altii sunt in stare sa-mi recite episoade intregi pe dinafara (vezi Nazi soup, care e un clasic). Cand totul incepe sa capete reliefuri aberante in jurul nostru, inevitabil cineva se intreaba daca suntem cumva in Seinfeld.

In vacanta mi-am facut obiceiul sa stau prea mult pe Facebook si sa citesc prea multe bloguri. Azi mi-am schimbat la fatza blogul si blogrollul si sidebar-ul si… [alte cuvinte fancy nu-mi mai vin in cap, asa ca ma opresc aici].

Prima zi de scoala din 2009 a fost formidabila, cu clasa a 5-a de gatul meu [„we missed you!!”], cu jurnale, discutii, articole despre Santa Claus, teze, bac, CAE, pui cu piure si castraveti murati, clante ascunse in cutii de parfum, laptopul nr. 7, multa multa multa ciocolata de la Ioni si Ioane, soare si zambete.

Am o teorie ca la scoala asta e mereu soare; de cand m-am angajat eu am prins 2-3 zile noroase si chiar si alea s-au insorit pana la urma.

Vestea rea e ca dragul de Coditza, catelul de vizavi care stia sa bage marsarier pe marginea gardului a fost furat! We miss him.

Mai sunt doua zile si vine uichendul.

In continuare se circula splendid pe pipera, dar asta probabil fiindca scoala americana e inca in vacanta.

Deodata s-a facut 9 jumate si m-a luat somnul.

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s