Mena Trott

Standard

De la un articol de pe blogul lor oficial prin care WordPress anunta ca putem pune clipuri TED in postarile de pe blog (au creat ceva sistem de embed pentru TED), am ajuns – fireste – la ted.com si de acolo la un clip despre blogging cu Mena Trott.

Nu stiu daca mi-a placut de Mena pentru ca are gura mare si un zambet foarte frumos, sau pentru ca a creat Typepad si alte blogging platforms impreuna cu sotul ei inainte de a implini 30 de ani (motiv pentru care e si listata in categoria TED under 30), sau pentru ca are o fetita de 2 ani absolut dragalasa, sau pentru ca raspunde idealului meu de overweright and successful, sau pentru ca se intimideaza cand vorbeste in public, sau pentru toate la un loc.

Tot ce stiu e ca o urmaresc pe Mena pe Twitter, Flickr, blog si TED si mi se pare ca asta, intr-adevar, se numeste sa fii un blogger de succes, iar restul sunt iluzii. :)

Un răspuns »

  1. La categoria cine pe cine urmareste, in desenele animate cu si despre bloguri. Uneori seamana cu Tom and Jerry, alta data seamana cu o cascada sau poate sa fie un joc cu piese mici de domino asamblate in lungi si interminabile siruri care se ciocnesc succesiv si pica una in spatele celeilalte pentru amuzamantul asistentei. Care este piesa cu succesul? Aceea spre care converg toate sirurile, daimonul care a aranjat o infima defectiune in sistem, vrajitoarea cu zambet larg responsabila cu hipnoza sau copilul care intra pe scena inainte de stingerea luminilor si intreaba ce este asta, pornind fara sa vrea spectacolul?
    Cred ca un blogger de succes este cel care reuseste sa isi schimbe iluziile cu altele, nu cel care se ocupa de ale altora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s