Skoda Fabia si alte traznai

Standard

Sunt programata cu Skoda la RAR luni. E pe cale sa devina a mea. Ieri am vazut-o, in sfarsit. Nu pentru prima oara, dar parca pentru prima oara. Pana n-a facut Meli caz de asta azi, nu mi-am dat seama ca-mi cumpar o masina pe care n-am vazut-o. Ca sa vezi cat de Quijotesca sunt. Mi-am inchipuit-o. N-am vazut-o in viata mea, decat din auzite [du-ma la ea, du-ma la ea…] Am fost surprinsa cat e de mare. Mi-o inchipuisem mai mica; acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca masina mea nu e Tico, deci tre sa merg cu atentie si sa ma gandesc bine cat loc am cand parchez. Nu ca la tico n-ar trebui sa merg cu atentie :D

In fine: am vazut-o. N-am avut nevoie s-o vad pana acum, pentru ca stiam oricum ca o vreau. O cumpar de la prieteni de incredere, pe un pret prietenesc. It is her, nu incape indoiala. Am semnat contractul. M-am programat la RAR. Urmeaza si alti pasi, la capatul carora imi va apartine. Mi-e putin teama cand aud de roti de iarna, diferentiala (??) si chestii mecanice de care n-am habar. Deocamdata. Sunt incepatoare si probabil mi se va opri motorul de emotie vreodata si o sa ma flashuie si claxoneze toti smecherii pe 4 roti de Bucuresti. But guess what? In curand o sa merg la fel de bine ca ei. Practice makes perfect. Pana atunci, se aguantan.

M-am inscris la Optimism 2009 si abia astept sa merg. Maine ma duc la Noaptea Institutelor Culturale, care e cam in aceeasi perioada ca anul trecut. Nu ma intereseaza in mod special nimic din program, ceea ce e cam trist, dar o sa fie fun plimbarea de colo-colo noaptea prin Bucuresti. Anul trecut n-a fost atata lume ca la noaptea muzeelor de pilda, dar tot ai un sentiment un pic asa de Spania, de marcha, de lume care umbla pe strazi noaptea. Pentru ca in afara acestor evenimente nocturne, Bucurestiul noaptea e cam plictisitor.

Azi am mers pe role in parcul Carol (iar Livia a alergat ca in filmele americane; super tare mi se pare sa alergi, doar ca eu nu pot…), iar la pauza am mancat hamsii si m-am gandit la mare.

4 răspunsuri »

  1. aaa… si bafta cu masina! :)
    singurul motiv care m-ar face pe mine sa-mi doresc o masina in bucuresti ar fi posibilitatea de-a o sterge in weekend unde-as vedea cu ochii. la maaare… mi-e tare dor de mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s