Pleaca… dar stai sa vezi cum ma zdrobesc de stanci

Standard

Pleaca… dar stai sa vezi cum mi se casca rani adanci (*)

Azi avem petrecere de jaloguin la scoala (outdoors party) si s-a lasat asa un frig, incat nu mai stiu cu ce sa ma imbrac. Costumul pe care mi-l pregatisem nu presupunea nici palton, nici pufoaica, dar cred ca pana la urma o sa ma imbrac bine si renunt la costum in favoarea unui face-painting la fata locului.

Cu cat se apropie vacanta, depresia incepe sa dea inapoi. Cred ca era doar o mare oboseala, dupa un inceput de semestru intens, cu ore noi, myp coordinator si engleza high level si examene care bat la usa si uichenduri pierdute prin excursii (minunate, ce-i drept, dar obositoare si ele!).

Ieri, la ziua lui Alex, mi-am dat seama cat imi e de dor de colegii de la Ipsos! Imprastiati care incotro, poate ca nu ne vom mai aduna niciodata toti in fata unei mese de la Picadili sau in Becker, sa dansam si sa bem si sa radem si sa spunem, la nesfarsit, aceleasi povesti si in-jokes, in care eu acum ma simt tot mai out :) Mi-e dor de Raluca, de Diana, de Simo si Corina, de Giani… Mi-e dor de Marius (in noiembrie ne vedem, da?), de Ciprian, de Jimmy, de echipele de la productie, de Andra si departamentul ei, de serile cand impachetam cadouri si stateam pana la miezul noptii sa le punem fiecarui coleg pe scaun, ca sa aiba o surpriza frumoasa cand va veni dimineata la birou… de party-uri. Poate anul asta ma duc la party, ca anul trecut am dormit :)

Si mi-e dor si de timpurile alea mai mult ca perfecte (adica trecute si terminate inaintea altor timpuri trecute si terminate ;)) din Poterasi, cu masa de pranz, balaurica si ore intregi la taclale pe mess cu Mihai, cu Silviu-Smurf Dad, cu mexicanul sau Alberto. Era frumos tare!

Nuff said. Ma duc sa ma pregatesc pentru Halloween. Have a spooky one! ;)


8 răspunsuri »

  1. Exact ce spui in legatura cu Ipsos simt si eu pentru voi, desi n-am plecat de prea multa vreme. Ma apuca nostalgia, dorul, visarea. Tare mult imi lipsiti…

  2. deal, joia viitoare, cu o singura conditie: nu vom vorbi de ipsos! andra, ce zici, poti face acest experiement? :p chris, iti e dor de noi, nu de ipsos, nu o sa fie o mare problema ca nu vorbim de munca, da?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s