To press and to depress

Standard

ISPRÁVĂ, isprăvi, s.f. 1. Faptă, treabă, acţiune dusă (cu bine) până la capăt, îndeplinită cu succes; p. ext. aventură.

A inceput povestea anuala cu revolutia. Douazeci de ani de la „evenimentele din decembrie ’89”. Si un filmulet la TVR1 pe sistemul „lumea-inainte-de-89-pentru-tonti”, in care am revazut statiunile de la mare, restaurantele gen cantina, mirosind a mancare, hotelurile si tot aerul ala de acum 20 de ani.

M-am uitat mirata la oamenii aia din generatia parintilor mei, intinsi pe plaja, plimbandu-se la brat pe faleza si dansand in restaurante. Totul avea un aer de vedere animata: anacronic, desuet, disparut.

Dupa 20 de ani n-a mai ramas nimic din lumea aceea in noi. Si nu va trece mult pana ce vom deveni arheologii propriului trecut.

2 răspunsuri »

  1. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s