Present wrap

Standard

Imi place sa impachetez cadouri, sa pun fundite, sa lipesc colturi, sa scriu dedicatii, sa nascocesc tot felul de impachetari dragute, sa scriu mesaje prin colturi de cadou, sa fosnesc hartia colorata si sa folosesc panglici si abtibilduri.

De aceea in ultimele ore am migalit cu mare placere premiile pentru copiii de la clasa a 6-a. Sper sa le placa, sa le starneasca curiozitatea si sa-i ajute sa creasca frumos.

Eu, una, sunt fericita ca ii insotesc, iata, de aproape 2 ani in aceasta calatorie si ma consider norocoasa ca-i cunosc si le multumesc pentru tot ce m-au invatat!

Dintr-un motiv sau altul, azi am avut radio-creierul setat pe melodia asta, pe care o lalaiam „I am a woman in time”. In realitate e „in love”:

A sosit regimul. Ma apuc de el cu ocazia zilei lui Eminescu.

aiemawomanintaaaaaaim, lalalaaaaaaaaaaaa, lalalelaaaaaaaa, over and over agheeeeeeeeeeeein

6 răspunsuri »

  1. Scuzati-ma daca nu scriu la post-ul potrivit.
    Am citit cat am apucat blogul dvoastra si am luat la cunostinta ca sunteti profesoara de lb engleza. Avand in vedere ca de foarte multe timp imi doresc sa pun o intrebare care ma framanta. Sunt in clasa a 8a, si actualmente profesoara mea de engleza nici nu vine la ora. In clasele I-IV am facut engleza in alt oras si am mai priceput una, doua; dar acum sincer.. nimic. Am decis sa imi cumpar carti de engleza pentru a lucra singura, deoarece mereu mi-am dorit sa stiu limbi straine. Dar am o nelamurire: care este diferenta dintre Past Tense Continous si Past Perfect Continous. Din ceea ce stiu eu primul timp verbal este folosit cand o actiune a inceput si probabil a continuat inaintea altui moment din trecut sau a altei actiuni din trecut. Dar cel de-al doilea? E la fel. Prin urmare cum as putea vedea diferenta?
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s