Marcello e Isabella sono felice, molto felice, molto felice

Standard

Radiatia psihotronica violet ne-a adus ninsoare si-a facut sa ne si pice curentul azi la scoala, cu tot cu net si alte aferente. Asa e la zona rezidentiala. Dar cui ii pasa, cand viata e frumoasa, pasarelele canta, iar Lisa ne spune raspicat: „N-ati oprit autobuzul cand facem pipi, acum am facut pe mineeeeeeeeeee!”

Ne apropiem cu pasi mari de deadline-uri: azi eseul la ToK, saptamana viitoare la engleza, apoi prezentarile orale, examenele interne si, in mai, bacalaureatul international. Avem inspectii; am ore mai multe ca niciodata, dar si satisfactii mult mai mari decat anul trecut… e bine.

Am fost la Avatar, n-am fost la Sherlock Holmes, l-am vazut pe HL la globurile de aur, n-am vazut nici un film de la globuri si n-am mai citit demult nimic nou. Tin regim, fac gimnastica, dorm mult si visez frumos.

Si-n cap imi rasuna: dorminpreasfantafecioaramuntele eleonului cand a fost in cetatea ierusalimului, unde a venit la sfintia sa domnul nostru isus hristos si i-a zis maica mea preasfanta dormi, iar ea a zis, fiul meu preadulce, preafrumoase isuse, am fost adormita si iata ca am visat un vis pentru tine… Iar cand am cautat pe google Visul si l-am recitit, mi-am amintit iar de Ate.

Ma uit de ieri incoace la Anne of Green Gables, un serial adorabil pe TVR2, de la 7.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s