Bule de ras

Standard

Mary Poppins s-a dus odata cu copiii la unchiul ei care inhalase gaz ilariant si cu cat radea mai tare, cu atat se ridica mai sus, pana ce ajunsese sa ia ceaiul pe tavan.

Cam asa am facut si noi azi, pe tavanul din Pipera sa zicem, dar si pe tavan in masina si la scoala si la restaurantul de mare renume Potcoava, unde ne-am prapadit de ras din orice prostie (e un ras care daca te apuca, greu mai scapi de el si totul pare amuzant in jur, chiar si puiul cazut din cuib pe care l-a rontait pisica) si-am descompus principii si concepte cu markere colorate.

Maine va fi o noua zi, tot de lucru, dar si ziua cand ma mut, I’m moving out, ma duc la chirie si intretinere si pat nou si tare, ca deja unii fac misto de mine ca le flutur pe la nas un bloc imaginar in care am un apartament fantoma – si cand colo apartamentul e cat se poate de real, dar eu inca stau acasa, conform vorbei pe care nu stiu cine-a zis-o „imi e destul sa stiu ca pot”.

Pot si vreau si o sa.

„Iar ai tai o sa schimbe yala de la casa de bucurie c-au scapat de tine,” rade David cu pofta. Cam da, ca era si cazul.

In poze se vede ca ma hlizesc nonstop, pozez si ridic des mainile intr-un gest care aduce a dans. Iar peste 20 de ani, mare workshop leader ce voi fi la 51 de ani si sapte luni [hai peste zece, Meli, fie-ti mila! promit ca fac si copiii pana atunci!], poate ca voi fi invatat un body language mai putin histrionic, voi fi empatica, inter-, multi- si transculturala si umblata prin lume cu granita in ranita, ca sa vad elefantul.

Anunțuri

4 răspunsuri »

  1. My dear…ma bucur din tot sufletul sa impart o buna parte din viata mea alaturi de tine, de voi (va stiti voi care :)) si sa mai stii ca sunt foarte mandra de tine…cat despre copii, stai linistita, dupa ce te muti de „acasa” vor veni singuri :))! Abia astept sa inauguram cei 9m patratosi si sa bem pentru asta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s