Zilele orasului

Standard

Dimineti cu Raimon, cafea si cereale. Metrou la Pipera, bus catre scoala, ore si pauze, lipsa acuta de spatiu sa-mi pun catrafusele si de timp sa-mi caut spatiul necesar.

Demonstratii de vulcani si cutarea stratelor geologice la Carturesti, cu Vio, sub ochii unor copii incantati de bolboroseala vulcanului care „a omorat toti dinozaurii”!

Si weekend de doua zile in fata, cand voi tzopai la Kangoo Jumps si voi casca gura prin centru la zilele orasului, totul in timp ce fac planificari si „cearsafuri” si-mi cumpar prosoape de la Ikea.

Ain’t love grand?

Reclame

10 răspunsuri »

  1. Dragele mele, sa va reamintesc ca eu v-am tras dupa mine la topaiala si ca topai cot la cot sau calcai-la-calcai cu voi?! Deci cine vorbea de crestere? Sau mai exact a cui crestere?! :))… si in ce directie o fii cresterea asta? Chris nu le mai „ofili la dreapta” si cat timp vom topai impreuna va fi mai mult decat minunat! :)))…love u girls!

  2. Hahaha, chiar ca le cam ofileam, bine ca ti-ai dat seama :)) De tzopait as tzopai forever, de mutat m-am mutat la bloc cum mi-am dorit, acum astept cu interes celelalte schimbari (catelul a aparut deja!) =))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s