Gozamos todos, gozamos juntos

Standard

Mare serbare mare azi la Palatul Copiilor si ghiciti care era singura scoala cu trupa de butoaie si profi pe scena cantand in cor cu elevii? :))

Unidos!

Rosu si alb au fost culorile craciunesti dominante, am ascultat mai multe Campana sobre campana, Los peces en el rio si Dime ninno [NB. colinde spaniole] decat as fi vrut, dar am si invatat unul nou tare frumos si-am cantat o multime de colinde romanesti cu Vaio din public pana la 8 seara cand festivalul de muzica „Alianta civilizatiilor” s-a incheiat, in aplauzele furtunoase ale femeilor de serviciu care trecusera deja la matura si-ale celor 3 ametiti care mai ramaseseram in sala. Hai, sapte ametiti. Oricum, a fost frumos. In felul ala comunist, dar noi ne-am distrat. Si-am mancat si bine la gustarea de la ora 5.

Asa ca multumim Rodi pentru aceasta zi minunata si, desigur, pentru afterparty. Pacat ca n-a mai stat ambasadorul, ca zau ca te duceam sa te prezint si sigur s-ar fi bucurat.

4 răspunsuri »

 1. Mi-ai luat-o inainte cu scrisul evident! Si eu i-am multumit Rodicai pentru acest frumos eveniment! M-am simtit bine atat la concert cat si dupa cu siguranta si datorita faptului ca avem colegi atat de buni si deosebiti!
  Concertul ca tot unitar a fost cam jalnic dar noi am stiut sa-l facem vesel si plin de bucurie! Au fost unele colinde unde am plans insa la cele mai multe m-am spart de ras….nu din cauza versurilor ci din cauza intonatiei, muzicalitatii . Si mai grav am plans din cauza publicului numeros din sala: noi 5 gratii, ala cu camera, cele trei femei de serviciu si cei doi parinti. Pacat de munca si efortul depuse de colindatori, de copii si profi! Iar de organizare nu pot spune decat…RUSINICA!!!
  Pacat de copii si de emotiile lor! Uite-asa ne cufundam in mormanul indiferenta si indolenta!

 2. Dragi colegi,

  Prin prezenta vi se aduce la cunostinta ca sunteti motivul pentru care ma scol in fiecare dimineata bine dispusa.

  Cu stima,

  S. Ghetie

 3. A fost o experienta faina! Am cantat pe scena, am cantat in culise, am cantat in sala, am aplaudat zgomotos ca cei de pe scena sa creada ca sala e plina…am petrecut timp impreuna si asta a contat cel mai mult!!! Iubesc momentele cand sunt alaturi de voi si reusim sa facem din cele mai plictisitoare momente, adevarate clipe de neuitat!
  Multumim Rodi ca te-ai ingrijit de sufletelele noastre!

  Cu stima si consideratie,

  Melania S. :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s