De ce „Puzzle”

Standard

Am avut cateva zile cand deschideam blogul si il inchideam la loc, pentru ca nu reuseam sa scriu nimic. Cam ca atunci cand deschizi dulapul (presupunand ca esti femeie; cred ca barbatii nu au aceasta problema) si rascolesti tot, ba mai faci si curat, scoti si de prin hainele mai vechi, te probezi cu tot si totul e oribil. Atunci e clar ca trebuie sa-ti schimbi culoarea parului sau sa te tunzi :)) Oricum iesi mai ieftin decat dac-ai schimba garderoba si zau daca nu e suficient!

Cam prin a treia zi de cand vederea paginii Add New Post ma umplea de sentimente contradictorii si fiecare cuvant trebuia scos cu clestele numai pentru a fi apoi sters cu furie (butonul Move to trash si-a facut din plin datoria in ultima vreme!), mi-am dat seama ca trebuie sa schimb headerul. Apoi ca vreau sa scap de paginile alea inutile cu my music si mai stiu eu ce. Apoi ca nu mai vreau blogul asta. Asa a aparut „Puzzle” si am reusit sa ma pacalesc sa scriu din nou.

Pana la urma cred ca puzzle e un nume la fel de bun ca oricare altul si-i putem construi orice inteles vrem. In momentul asta mi se pare chiar ca se potriveste.

 

2 răspunsuri »

 1. Mi-ai raspuns la intrebare :)
  Uite la ce ma gandeam eu, nestiind care se potriveste mai bine:

  Puzzled – to ponder over a problem in an effort to solve or understand it
  sau
  Puzzled – in a fog, without a clue

  :)

 2. Puzzle fiindca blogul asta e un puzzle de articole de diferite tipuri, marimi, culori si facturi, dar impreuna alcatuiesc o imagine a cine sunt sau am fost din 2007 mai incoace…
  Puzzle fiindca disparitia cartii smillei mi-a lasat unii dintre cititori puzzled :)
  Puzzle fiindca are doi de z si suna ca dazzle si embezzle, nozzle si frazzle

  Pup, Octi :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s