Balcic – Varna – Comana

Standard

Primaria sectorului 2 ofera bucurestenilor cu domiciliul in sector acces la programul „Calatorii legendare”. Traseele din Romania (Curtea de Arges, Targoviste) costa 40 lei/ persoana, iar excursia in Bulgaria (Balcic-Varna) costa 150 lei (sau pe acolo). Mama a aflat de program, mie mi-a suras ideea si iata-ne sambata la 5 dimineata gata sa ne imbarcam in autocarul nr 5 cu destinatia Balcic.

A fost o excursie placuta, foarte bine organizata (cinci autocare cu cate doi ghizi, un politist comunitar insotitor, s-a circulat in coloana si toate orele anuntate au fost respectate), cu multe surprize placute gen cadouri pentru Constantini si Elene (eram in statiunea cu acelasi nume de langa Varna), suveniruri din fiecare loc pe unde treceam, acces direct la dom Primar pentru orice petitii, plangeri sau felicitari, masa festiva, program de muzica de toate genurile, dans si plimbari pe malul marii.

Mi-a placut la Balcic, la castelul Reginei Maria: acum am doua gradini preferate, Powerscourt si gradina de la Balcic.

La intoarcere am ajuns si la manastirea Comana, construita de Vlad Tepes, undeva pe langa Calugareni.

Dl. Ontanu si staff-ul lui au facut o treaba foarte buna cu aceasta excursie, iar mie mi-a prins tare bine aceasta iesire doar cu mamanul meu drag.

5 răspunsuri »

  1. Ma bucur ca v-ati simtit bine la Balcic. Mi-ai dat o idee excelenta, asa ca sambata de ziua parintilor (C-tin si Elena) ii scot la plimbare la bulgari.

  2. Buna Cristina,

    Am gasit blog-ul tau mai mult din „greseala” ar spune unii…eu am sa spun „sansa”. L-am citit incet, de la coada la cap asa cum se citeste un blog :) si am ajuns la poast-ul acesta, unde ce sa vezi? Cristina este fiica unei doamne extraordinare pe care o admir foarte mult. Mama ta a fost profesoana mea de limba franceza in liceu :)
    Va doresc amandurora multa sanatate si mult spor in tot ce faceti.
    Va pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s