Foame!

Standard

N-avem gaze. De cateva saptamani ne tin asa, cand oprite, cand pornite, dar parea sa se fi rezolvat problema. Cel putin n-am mai vazut comitete reunite in fata blocului si vecine in capot zbierand la oamenii in salopete DistriGaz. Zilele trecute mi-am fiert doua oua, Rucsi si-a facut ceai – totul parea in ordine.

Si, asa cum ma apuca pe mine in vacanta (saptamana trecuta am facut musaca, dar acasa la ai mei, ca aici n-am cuptor), aveam azi un mare chef sa gatesc. Am fost la mega, mi-am facut aprovizionarea, am venit acasa entuziasta. Meniul consta din gratare de pui, dovlecei si ciuperci. Asa ca m-am apucat sa curat, tai, transez, asezonez totul si cand era sa pun la incins gratarul – nema gaze!!!

Asta a fost acum o ora, intre timp am mancat patru castraveti si inca sunt plina de nervi! Puiul, ciupercile si dovleceii se plictisesc in frigider si sper ca vecinele in capot isi fac treaba si sesizeaza de zor pe la toate forurile unde e de sesizat aceasta cruzime. Auzi, sa am eu chef sa gatesc si sa nu fie gaze!

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s