Pe mapamond

Standard

In circa 35 de zile imi sui in avion valiza pe care inca n-o am si pornesc intr-o noua aventura, de aceasta data pe continentul asiatic. Daca va spun ca pe noptiera mea se afla, in acest moment, urmatoarele carti: „Filozofiile Indiei”, „The White Tiger”, „India, A Million Mutinies Now”, „The Mind of Ramana Maharshi” si „The Essential Guide to Customs and Culture: India”, probabil ca o sa ghiciti cu usurinta unde plec.

In urmatorii doi ani voi fi de gasit in Bangalore, un oras cu 6 milioane de locuitori, care pentru India e considerat mic si relativ curat, in comparatie cu metropolele New Delhi, Mumbai sau Calcutta. Voi lucra tot intr-o scoala, ca profa de spaniola si engleza, facand ce-am invatat si, cu siguranta, invatand multe alte lucruri noi.

Sunt curioasa.

Anunțuri

19 răspunsuri »

  1. OMG Smilla, este extraordinar! Mă bucur pentru tine, sunt sigură că o să-ți placă! Baftă multă și distracție plăcută! Să ne scrii cât mai des și mai multe, să vedem și noi! Te pup!

  2. Chris, o sa fie bine pe mapamond, sunt sigura :) o sa-ti fie dor de acasa si de prieteni, si de asta sunt sigura, dar o sa-ti faci prieteni si acolo, si sunt atat de multe lucruri de invatat si de aflat far far away from home…. iti tin pumnii sa nu te pierzi si sa te intorci asa cum vrei tu din India :)

  3. Multumesc pentru mesaje si pentru linkuri. Am vrut initial sa plec in Mongolia, dar pana la urma a fost sa fie India. Sunt bucuroasa ca merg si nerabdatoare si mai am inca de alergat cu viza si vaccinurile.

  4. Drum bun si succes acolo, e extraordinar! sa ne trimiti poze si impresii pe blog. Ca in Eat, Pray, Love!:) sunt curioasa cum sunt scolile si copiii pe acolo. Enjoy!

  5. Chris, îți urez să ai parte de o aventură minunată. Nu știu dacă voi reuși să te mai văd pînă pleci și mă cam întristează gîndulo că nu, dar asta contează mai puțin. Ceea ce contează mai mult urmează să se întîmple abia de-acum încolo, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s