Cioburi

Standard

Vremea se mentine calda, cu ploi torentiale din senin, apoi soare. Intr-o zi m-am plans pe skype parintilor mei ca s-a facut frig dimineata, 16 grade.
– Ce chestie, a zis tata, la noi acum sunt 16 grade si ni se pare cald, asa ca ne pregateam sa iesim in parc.

Ieri am ajuns la o cofetarie vestica si mi-am luat un croasant (o raritate!) L-am lasat in bucatarie ca sa-l savurez azi la micul dejun. In ciuda pungilor in care era bagat, tot a fost invadat de furnici. Vreau sa va spun ca am scos fiecare furnica din el si apoi l-am mancat. Sunt niste furnici minuscule, rosii. Nu garantez ca n-am inghitit cateva, dar oricum am castigat in lupta pentru croasant.

La scoala am avut mai multe evenimente frumoase, intre care IB Dinner. Elevi de liceu (viitori bacalaureati), parinti si profesori, in sala de sport decorata festiv si cu bun gust, am stat impreuna la masa si ne-am bucurat de diverse prezentari ale elevilor inspirate din ce le place lor cel mai mult din ce invata la scoala. Fara niciun fel de miza, alta decat sa fim impreuna si sa invatam unii de la altii.

Cateva vise recente:

„Pap banii”

Eleva noastra Emily facuse briose si vindea la un stand. Eu mergeam spre stand cu banii in mana: hartii de 50, 20 si 10 rupii. Pe masura ce mergeam muscam din bani, asa ca am ajuns acolo cu niste cioturi si fireste ca Emily nu mi-a putut vinde nimic. „Cum adica ai mancat banii pe drum?” se mira ea.

„McChildren”

McDonald’s ul din localitate introdusese McChildren, sandvisuri cu carne de copil, din care gustasem deja si nu-mi placusera – gustul era ok, dar ideea ca e carne de copil ma scarbea. Stand la masa cu tava dinainte, bag de seama ca pot vedea cum se prajesc copiii pentru McChildren – intr-o tigaie enorma, o caldura insuportabila, copiii (toti cu spatele) aproape copti, pe cale sa le plesneasca pielea ca soricul de la porc … si m-am gandit ce durere trebuie sa indure acei copii! Ce inumani suntem!

Reclame

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s