Planul zilei de azi

Standard

1. Cumpar bilete la Istanbul pentru 27 iunie – 1 iulie. Abia astept sa le vad pe Alice si pe Helen si sa bat la pas strazile lui Elif Shafalk. Daca va pica si vreo baclava… na! Sa fie primita. Dar mai ales vreau sa vad si sa simt. Am de la Aysun niste carti despre Hagia Sofia si strazile din Istanbul. Nu le-am deschis inca; mai astept.

2. Scriu textul pt Yearbook. Nu ma pot hotari intre formal si sensibil, intre same ol’ si creativ. Va fi formal si same ol’ to be on the safe side. Scoala noastra e destul de sobra in comunicare. De-aia cred ca nici n-am chef sa-l scriu; ma simt de parca l-am scris deja.

3. Termin de revizuit manualul MYP pentru anul viitor. Mai am vreo 30 de pagini, dar daca-l termin repede, pot sa-l mai dau la cativa oameni sa-l citeasca si sa vina cu sugestii, deci manos a la obra.

4. Traduc. E un roman catalan despre al doilea razboi mondial. E partial simpatic, partial previzibil si plictisitor. Se traduce usor, dar se citeste greu.

5. Merg la dans contemporan! Desi trebuie sa plecam la 5 jumate ca sa fim acolo la 7, cred ca merita drumul si claxoanele… Abhilash Ningappa e un dansator si prof de dans din Bangalore pe care l-am vazut de doua ori la noi la scoala (a sustinut niste cursuri cu elevii nostri in cadrul Saptamanii Artelor) si m-a impresionat cu gratia si creativitatea lui. A ajuns la dans contemporan prin yoga si arte martiale si incorporeaza elemente de arte martiale in dans. E misto.

2013-07-24 15.59.29

Bucuresti

2013-07-28 13.35.32

Bangalore

Anunțuri

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s