Vis electronic

Standard

Am vazut Elysium (2013), un film cu mult bum-bum si putin miez [sau mult miez potential, irosit insa in bum-bum din viitor].

La scoala se desfasoara Technology Fair, un concurs in care toti copiii isi expun munca de un an in cadrul orelor de informatica: prezentari, filmulete, website-uri dezvoltate de la zero (la clasa a saptea), baze de date, jocuri pe calculator create si dezvoltate de ei.

Stau mult cu ochii in calculator, fiindca e sesiune de examene, pregatim terenul pentru la anul, schimb e-mailuri cu profesorii care sunt pe cale sa vina din august etc.

Sa te mai miri atunci ca visez asa ceva?! Rad si-acum cand ma gandesc. Dar e real. S-a intamplat azi-noapte. La mine-n cap.

Visam ceva urat, sau poate ma durea spatele si aveam o senzatie apasatoare. „Nu-mi place visul asta,” am zis, dar in loc sa ma trezesc am facut o chestie bizara: am comutat pe alt tab, unde se derula un alt vis! Vise multi-tasking!! Eram uluita. Atunci am constatat ca am vreo cinci taburi deschise si in fiecare se visa un alt vis. De vis, ce sa zic!! Am vrut sa dau pe toate taburile, sa vad ce alte posibilitati am, dar de uimire m-am trezit.

 

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s