La plimbare cu taxiul

Standard

Exista doua feluri de taximetristi: spiritele inrudite si ceilalti. Cu un spirit inrudit stiu ca daca ma urc in masina ma va duce pe Popa Nan fara sa ma intrebe si va sti toate stradutele ca sa ma scoata direct la Zepter pentru maxim 3.5 – 4 lei.

Cu un celalalt pe cale sa devina spirit inrudit stiu ca ma urc in masina si ma intreaba daca vreau pe Traian sau pe Popa Nan si eu zic pe Popa Nan si el ma duce pe acolo si unde nu e sigur ma intreaba si iesim la Zepter si totul e bine. Sau, in varianta doi, ma duce pe Traian ca asa stie el, dar imediat dupa Hala Traian face stanga fara sa-i spun eu si merge pe stradute direct la Zepter.

Cu un celalalt pur n-ai ce discuta. El stie doar drumul pe Traian, daca o ia pe Popa Nan se baga pe linia troleului si ma scoate in Alba Iulia, e refractar la sugestiile mele si merge cat mai incet ca sa prinda toate semafoarele. Daca merge pe Traian si-i zic s-o ia la stanga imi zice ca e „tot aia”, la care eu uneori nu mai insist si-l las sa iasa in bulevard si sa ma plimbe pe la 2 semafoare, stiind ca n-o sa vada de la mine nici 10 bani bacsis. Evident, cand cobor nu ma saluta. Not that I care.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s