Biblioteca fara fir

Standard

Ca sa citim mai mult si mai bine si mai usor, s-a nascut pentru noi aceasta biblioteca wireless care are deocamdata un fond destul de limitat (si nici nu mi-e clar cum ajungi sa imprumuti cartile si sa le dai inapoi). Ca fana declarata a bibliotecilor de orice fel, aplaud initiativa si sper sa aiba succes. Pana una-alta are un site frumos si simplu, ceea ce mie imi spune ca in spate se afla niste oameni cu bun gust.

Tot biblioteca wireless (si de ce „fara fir”? Probabil de la telefonul fara fir) mai aduce o initiativa: un roman colectiv, primul – probabil – scris in limba romana. Ceva similar cu The Neverending Story, din cate mi-am dat eu seama. Nu s-a scris/publicat decat primul episod, e frumos si alert scris, dar mi se pare subiectul prea cliseu – nu stiu, cititi si dati-va si voi cu parerea.  

Mie imi plac ambele idei: si biblioteca si romanul, de aceea am vrut sa vi le impartasesc si voua.

2 răspunsuri »

 1. Multumim pentru gandurile bune.
  Modalitatea de imprumut a cartilor este urmatoarea: se acceseaza site-ul http://www.bibliotecafarafir.ro si vizualizeaza portofoliul de volume. Pe durata acestei veri urmarim sa marim si sa diversificam titlurile din biblioteca, de aceea asteptam de la cei care ne acceseaza site-ul sa ne comunice ce ar dori sa citeasca. Pasi de urmat:
  1. Se completeaza formularul de inscriere si cel de comanda.
  2. Se prezinta la unul dintre centrele de imprumut mentionate pe site pentru a semna contractul de imprumut, prin care persoana interesata devine abonatul bibliotecii.
  3. Ii este eliberat un card de abonat
  4. Ridica volumul pe care l-a comandat pe internet.
  NB: Cei care nu au posibilitatea de a se inscrie si comanda pe internet, pot completa aceste formulare, inclusiv contractul de imprumut, la centrele mentionate pe site.
  Perioada de imprumut este de 30 zile si pot fi imprumutate 3 titluri simultan.
  Dupa ce se inscriu, clientii bibliotecii nu mai trebuie decat sa completeze, de fiecare data cand doresc o carte, formularul de comanda si sa vina sa ridice volumul.
  Avantajul consta in durata perioadei de imprumut si in faptul ca pot fi imprumutate 3 titluri concomitent.
  Va asteptam pe http://www.bibliotecafarfir.ro si la centrele noastre de imprumut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s