balamuc

Standard

„balamuc” e noul meu cuvant preferat, sau tic verbal, cum vreti sa-i spuneti.

e balamuc la scoala, balamuc pe strada, balamuc la televizor, balamuc unde ma duc.

azi a fost balamuc pe sos. petricani, drept care am facut poate o ora de la scoala pana la obor, intr-o coada sinistra, interminabila si deprimanta, in vreme ce afara bura, soarele apunea si mahalalele isi ranjeau la noi sarmele de rufe intinse peste tot.

si cum am racit si ma mananca nasul infiorator si ma doare in gat si n-am stare si vreau sa-mi treaca ACUM, singurul lucru care m-a mai linistit a fost minunatul joc fazan pe cuvinte normale, apoi inventate, care-a reusit s-o faca sa zambeasca chiar si pe rodi.

cu acest prilej, din nou, un sincer va multumesc ca existati :) ar fi balamuc de-a binelea fara voi! asa, uneori am senzatia ca doar ne jucam de-a balamucul.

A…………………………………………………… STOP!


9 răspunsuri »

  1. Da. Recunosc ca vremea ciudata, traficul infernal si compania magica m-au facut sa fiu extrem inspirat! Miile de glume spuse si jocul Fazan au adus energii pozitive si veselie. Mereu am considerat ca rasul si zambetul aduc doar sanatate si multi prieteni! Si…se pare ca e adevarat!
    Si totusi, revin la vorba mea….” Imnul nostru preferat este un imn despre c….” si trebuie sa recunosc ca prosteala noastra ne-a relaxat mintea si am deschis sufletul spre culorile cerului nebun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s