Cateva motive pentru care joia e o zi buna

Standard

Nu e doar ziua cand am cele mai putine ore si nici nu-mi place numai pentru ca e dhaba day, adica se iese la bere cu colegii si e intotdeauna foarte misto (I am a people person, stiti deja), ci joia e o zi grozava pentru ca stiu ca, atunci cand ma intorc de la scoala, casa mea va arata cu totul altfel decat am lasat-o!

Joia este ziua cand o zana buna isi flutura bagheta magica – in cazul nostru reprezentata de un jharoo, sau o matura indiana – si casa mea straluceste de curatenie! Doamna Gayarthi, menajera noastra, caci despre ea este vorba, e o femeie micuta si tacuta, putin timida, dar foarte foarte eficienta si organizata. Fiindca are o cheie de la apartament, vine si face curat cand noi suntem la scoala, de aceea pentru fiecare ziua cand stie ca l-a vizitat doamna Gayarthi e ca un mic Craciun. Mie cel mai mult imi place ca nu doar face luna prin casa si sterge praful si eventual calca sau spala cate o farfurie, ci face o chestie simpatica la care nu m-as fi gandit niciodata si pe care, probabil, nici n-as fi observat-o daca nu-mi atragea un coleg atentia.

Doamna Gayarthi face curat in frigider.

Iar cand ma intorc de la scoala joia, placerea mea cea mai mare e sa vad ce aranjamente a mai nascocit, in functie de numarul (mereu redus) de produse aflate acolo. Azi mi-a asezat toate borcanele descrescator in spate, fructele frumos intr-o tava de Jena, branza si sunca alaturi si legumele pe culori.

Si-n caz ca nu vi se pare uimitor ca am sunca in frigider, trebuie sa stiti ca este, pentru ca aici nu se consuma mezeluri, iar eu m-am aprovizionat de la magazinul gourmet din centru, unde sunca vine din Europa si costa ca in Europa si mi-am luat doar doua felii, fiindca mi-a fost pofta.

Atat pentru azi, mai jos e o poza cu matura indiana (sursa):

 

3 răspunsuri »

  1. Si eu sunt in cautare de o dna Gayarthi. A face curat si in frigider (din proprie initiativa!) este o calitatate pe care eu personal nu am intalnit-o la menajerele de aici…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s